share.header_image_title

Speel nu gratis mee met Winkel en Win!

Maak iedere maand kans op geweldige prijzen! Registreer uw kassabonnen en speel iedere maand gratis mee!

share.

Registratie voor juni 2018

*Alleen voor de trekking van juni 2018 kunt u zich tot medio mei registreren zonder kassabonnen. In mei wordt de feature voor het uploaden van kassabonnen geactiveerd. Vanaf dit moment geldt dat men alleen nog kan deelnemen aan trekkingen door zich te registreren en (voldoende) kassabonnen te uploaden. Met de speciale trekking van juni 2018 maakt u kans op een heerlijk weekend weg. Speel dus direct mee en registreer u nu!

Controleer uw gegevens goed!

Spelregels

Registratie
Registratie verloopt via . De minimum leeftijd om deel te nemen aan Winkel en Win is 16 jaar.
Minimumbedrag
Een minimum van €100,- aan kassabonnen is vereist om mee te spelen met de trekking van de betreffende maand. Deze kassabonnen gelden als ze afkomstig zijn van winkeliers uit de deelnemende regio.
Registratie van kassabonnen
Kassabonnen dienen geregistreerd te zijn in uw eigen account, via de website: www.winkelenwin.nl. Indien het minimum van €100,- aan kassabonnen niet geregistreerd is, doet u niet mee met de trekking van de betreffende maand. Heeft u wel meer dan €100,- aan kassabonnen geüpload, dan doet u automatisch mee met de trekking. *Met uitzondering van juni 2018.
Meedoen per regio
Per regio mag u eenmaal meedoen voor een trekking. Alle kassabonnen kunt u registreren in uw persoonlijke Winkel en Win account. Het is dus wel mogelijk om in meerdere regio’s mee te spelen.
Altijd prijs
Met het Winkel en Win prijzenfestival heeft u altijd prijs. Voorbeelden van prijzen zijn auto’s en fietsen, maar ook vouchers of coupons van de lokale retailer.